ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

ЦЕНА КАРТЕ, ПОЧЕТАК ПРОДАЈЕ КАРАТА, МЕНИ, ИЗВОЂАЧИ И ПРОГРАМ ЗА ВРАЊСКО ВЕЧЕ 31. МАРТА 2018. ГОДИНЕ

Поштовани Врањанци и пријатељи Врања,

Обавештавамо вас о детаљима везаним ѕа прославу врањске вечери:

1. ЦЕНА КАРТЕ остаје 2,000 динара као и прошле године

2. ПОЧЕТАК ПРОДАЈЕ КАРАТА је 17. марта 2018 у суботу у просторијама Удружења Врањанаца у згради Београђанка на 20. спрату поред студиа Б. (Уколико до тада не буде доступна канцеларија карте ћемо продавати у Дому Војске). Секретар удружења Горан Станковић ће лично позвати све који су резервисали да подигну те карте 17. и 18. марта како би на време изабрали жељене столове. Они који су резервисали а не подигну карте у та два дана резервације им се неће важити већ ће карте куповати осталим данима кад шта буде доступно. У суботу и недељу 17. и 18. марта продаја карата ће радити од 12.00 до 20.00 часова.

3. МЕНИ је следећи: Предјело (суво месо), Димљени свињски врат, печеница, сир, кајмак, јаја, проја),  Главно јело (пилећи филе у сланини, свињска вешалица у сосу од печурака, чобански кромпир, купус салата и печена паприка), Дезерт (воћни колач) ПИЋЕ СЕ ПОСЕБНО ПЛАЋА.

4. ИЗВОЂАЧИ ће бити, Бранимир Стошић Каце, Ивана Тасић, Чеда Марковић, Ансамбл Инфузија 5, Оркестар Ненада Младеновића, Глумац Драган Станковић са фолклорним ансамблом из Врања и имамо најаву за госта изненађења (Снежана Савић) али то није сигурно. Програм ће водити Драган Станковић а биће организована и лутрија.

5. Планирано је гостовање у ШАРЕНИЦИ ЗА 25. МАРТ 2018. ГОДИНЕ на РТС 1.

6. И ове године као и сваке друге помогли су нам бројни спонзори: Град Врање, Туристичка организација града Врања, Кафана Градска Механа, Златна Лула, Рубин Крушевац, Кафана Адрија, Намештај Петровић, Плутос Врање, РЕКС хотел Београд, Дона Лине, Грнчарија Стошић, Врањски Сликар Ирена Николић Мицковић, Врањски сликар Мита Ристић.

7. Што се тиче евентуалне позоришне представе која ће можда бити организована за 30. март. 2018. године, о томе ћете бити накнадно оабавештени.

За све додатне информације миожете се обратити на телефон секретара удружења Горана Станковића 061 228 07 87.

Срдачан поздрав,

Управни одбор Удружења

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан мар 7 2018. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...