ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Коначно: Удружење у новим просторијама

Захваљујући доброчинству члана УО „Жутог цвећа“, господина Мирољуба Алексића, наше Удружење уселило се у просторије „Алко групе“ на Бановом Брду – ул. Пожешка бр.65 б.

Нова канцеларија Удружења

Усељењем у нове просторије Удружење добија услове за нормалан рад. Ово је посебно важно јер нас, поред осталих планираних активности, очекује органзација „Врањске вечери“, планиране за 01.04.2023. Ускоро ћемо објавити све детаље у вези са куповином карата за вече, које је већ изазвало велико интересовање.

Посебно интересантна коинциденција је податак да је обновљено Удружење Врањанаца у Београду 70-их година прошлог века користило просторије у представништву фабрике „Алфа“ из Врања  у  Балканској  улици.

Компанија “Аlco Group”, са седиштем у Београду је већ неколико година синоним за успешно и стабилно пословање у неколико привредних сегмената: производња, трговина, туризам, пројектовање и градња и издаваштво. Све фирме “Аlco Group” послују успешно и запошљавају више од 2.500 радника. У протеклих десет година инвестирано је у градњу и у производне линије преко 250 мил ЕУР. Међу 30 највећих брендова у Србији, чак 4 припадају фирмама из ове групе.


Седиште „Alco Group“ у Пожешкој улици у Београду

У области производње Алко група је власник фабрика Пионир, Хисар, Алфа плам и Типопластика.

У оквиру групације „А Хотели“ послују хотел „Извор“ у Аранђеловцу, хотел „Мастер“ у Новом Саду, хотел „Слобода“ у Шапцу, хотел „Торник“ на Златибору и хотел „Парк“ у Врањчкој Бањи.

Трговачки део групе чине компаније „Cobex“ и „Југотехна Export-Import“, а њихова главна улога је обезбеђивање најквалитетније сировине, опреме и резервних делова за производњу свих чланица Алко групе.

Власник компаније “Аlco Group” Мирољуб Алексић из Врања, налази се на листи 100 најбогатијих у региону (магазин „Недељник“) .

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан феб 11 2023. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...