ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Одржана 30. седница Управног одбора Удружења

У суботу, 9. марта 2024. године у просторијама Завичајног удружења Врањанаца „Жуто цвеће“ у седишту „АЛКО ГРУПЕ“ на Бановом брду у Београду, чији је власник Врањанац господин Мирољуб Алексић одржана је 30. седница Управног одбора Удружења са веома обимним дневним редом.

Током седнице развила се жива дискусија у пријатној атмосфери и очигледном задовољству свих присутних чланова Управног одбора, Надзорног одбора и председника Удружења постигнутим резултатима. Главна тема седнице био је Извештај о резултатима рада Комисије на организацији манифестације „Дани Врања у Београду“ и “Врањско вече” између две седнице УО.

Посебно задовољство чланови УО су изразили због успешне продаје свих 600 карата за манифестацију „Врањско вече“ која ће се ове године одржати у ресторану Језеро на Ади Циганлији, али и постигнутих договора и припремљених уговора са појединцима и организацијама у циљу успешне реализације планираних активности.

Поред тога, у оквиру припреме за 12. редовну годишњу Скупштину која ће се одржати у петак 22. марта 2024. године разматрана је и кадровска проблематика. Такође су разматрани предлози за доделу хуманитарне помоћи, доделу захвалница Удружења организацијама и појединцима са којима је Удружење имало веома добру сарадњу у претходном периоду, додела такозваних гратис карата и бројне друге текуће активности.   

Одлуке, извештаји и сви предлози по тачкама дневног реда уз извесне сугестије и минималне корекције су једногласно прихваћени.

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан мар 10 2024. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...