ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Отворене просторије Удружења „ЖУТО ЦВЕЋЕ“ у Београду

Свечаном седницом УО 09.06.2018. године званично је отворен простор Завичајног удружења  Врањанаца у Београду -„Жуто цвеће“, на 20. спрату „Београђанке“. После уводних излагања председника Удружења, г. Драгана Микића, и председника УО Удружења г. Бранислава Стојановића, у анализу остварених резултата и предстојећих акција и задатака укључила се већина присутних чланова УО и симпатизера Удружења. Изражено је задовољство због успешно обезбеђеног квалитетног простора који је предуслов за даље, још интензивније деловање Удружења на свеукупној промоцији завичајног града Врања, као и презентовању Удружења у родном граду. Високо је оцењено одржано „Врањско вече“, као и несебично залагање неколицине чланова УО на његовој организацији. Најављено је освежавање редова УО избором нових чланова, са наглашеном жељом за укључивање млађих људи. Удружење ће ускоро објавити термине рада канцеларије и начин контактирања.

После радног дела седнице, у складу са традицијом и обичајима које негујемо, приређен је “ SAMSSA & BANICA PARTY“. Уз богату домаћу закуску дружење је потрајало у атмосфери приказаној на фотографијама.

 

01 02
03 04
05 06
07 08
09 10
11 12

13
14

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан јун 12 2018. Објављено под Актуелности, Вести. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...