ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МАНИФЕСТАЦИЈУ „ВРАЊСКО ВЕЧЕ“ У БЕОГРАДУ 23. МАРТА 2024

Драги гости на манифестацији „Врањско вече у Београду“ 2024, поштовани чланови Удружења „Жуто цвеће“ и Ви који имате намеру да се учланите,
Обавештавамо Вас да су све улазнице за „Врањско вече“ које ће се одржати у суботу 23. марта 2024. продате, и да припреме теку планираном динамиком.

Још једном подсећамо госте који су на посебном режиму исхране или посте те вечери да ресторан „Jezero by Azzaro“ на Ади Циганлији има могућности припреме тих оброка. Зато Вас поново молимо да се до 18. марта 2024. пријавите именом и презименом и по броју стола за којим ће те седети за ту врсту исхране. Обједињене спискове доставићемо ресторану.

Друго важно обавештење тиче се паркинга који је бесплатан за све госте на манифестацији „Врањско вече“ стим да треба поступити по договору паркинг сервиса и ресторана „Jezero by Azzaro“ на следећи начин: приликом уласка колима на Аду Циганлију неопходно је да на рампи платите дневну карту у висини од 500 динара и обавезно преузмете фискални рачун и признаницу (пример у прилогу).

Признаницу при уласку у ресторан на пулту за гардеробу дајете особљу ресторана које вам одмах рефундира износ од 500 динара. Приликом изласка са Аде Циганлије, камера на рампи ће препознати број регистарских таблица Вашег аутомобила и аутоматски вас пропустити.

ЖЕЛИМО ВАМ ЛЕП ПРОВОД И ДРУЖЕЊЕ !

КОМИСИЈА ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ МАНИФЕСТАЦИЈА „ДАНИ ВРАЊА У БЕОГРАДУ“ И „ВРАЊСКО ВЕЧЕ“ 2024

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан мар 17 2024. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...