ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Врањско вече одржаће се 29.05.2020. !

Због спровођења мера Владе Србије у вези са епидемијом вируса Корона, нови термин одржавања Врањске вечери је 29. мај 2020.

Управни одбор Удружења постигао је договор са рестораном „Стадион хол“ о новом термину одржавања традиционалне манифестације. Сви организациони детаљи су непромењени – од учесника у програму, карте пића и менија, паркинга и безбедности учесника, тако да је потребно сачувати већ купљене карте и са њима доћи 29. маја у 20 часова.

До даљег се ОДЛАЖЕ и представљање монографије „Чесма и песма“ аутора Драгана Стојановића, планирано за 17.03.2020. на Коларчевом универзитету.

Овим путем УО такође информише своје чланове и симпатизере да се планирано гостовање позоришта „Бора Станковић“ из Врања са представом „Нечиста крв“ за 19.03.2020. у Народном позоришту у Београду, ОДЛАЖЕ до даљег.

О новим терминима одржавања ових манифестација накнадно ћемо информисати.

Управни одбор Удружења се најљубазније захваљује свим члановима и гостима планиране Врањске вечери и осталих активности у оквиру манифестације „Дани Врања у Београду“ на разумевању и подршци у њиховој реализацији.

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан мар 14 2020. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...