ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Драган Стојановић – Чланови Удружења Врањанаца су врхунски стручњаци

Dragan-Stojanovic

Dragan Stojanovic

Драган Стојановић – Вести су као вилин коњиц: живе и умиру за један дан. Наш је задатак да застанемо, да се осврнемо, али не у гневу, већ са новинарском знатижелјом. Ми ослушкујемо дамаре Србије, настојимо да се нађемо на њеним њивама и међу шљивама. Да покажемо Србију и ван Београда. Лепу. Валовиту Србију! – каже Драган Стојановић, одговорни уредник „Актуелности“ РТС-а.

Ух.. какву причу снимамо… Ових дана, наша екипа је на Дунаву и трага за „дунавским вилењацима“ – каже задовољно Драган Стојановић, одговорни уредник „Актуелности“ РТС-а. – Расплићемо причу о немачкој флоти, коју су Немци потопили на Дунаву, код Кладова, крајем Другог светског рата. Биће ту подводних снимака, истраживања у архивима Немачке, али да сачекамо.

Већ осам година Драган Стојановић надгледа исписивање својеврсног телевизијског споменара допуњујући ионако богату ризницу РТС-а. Занимљив, духовит, даровит саговорник, искрени заљубљеник у свој посао.
– Знате како сам почео?
– Не.
– Као дописник ТВ Београд с југа Србије. Некада се радило са „суперосмицом“, а на снимање смо ишли бициклом. Колико бринеш о извештају, толико се секираш да ти неко не украде бицикл….

Dragan-Stojanovic

Udruzenje-vranjanaca
Untitled-4
Untitled-3
Untitled-5

Слични чланци:

Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Ознаке: , , , , ,
Објавио на дан јун 14 2012. Објављено под Актуелности. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...