ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

IN MEMORIAM: Драгољуб Митић-Митке (1936.-2018. )

 

 

 

 

 

Са тугом и великим поштовањем опраштамо се од истакнутог  члана нашег Удружења, драгог друга и пријатеља, Драгољуба Митића-Миткета, који је 04.10.2018. преминуо у Београду.

Грађани Врања и Србије памтиће га као доброг привредника у предузећу „Слога“, затим као финансијског директора у „Алфи“ и „Симпу“, али највише као успешног друштевно политичког радника, вишегодишњег секретара ОК СК у Врању, председника СО Врање, члана РИВ Републике Србије. Радни век завршио је у Економском институту у Београду. Носилац је више одликовања и јавних признања.

Посебно ценимо и захвални смо му на несебичном ангажовању у обнављању рада Удружења. Уз његову велику помоћ формирали смо и регистровали Завичајно удружење Врањанаца „Жуто цвеће“ у Београду. Трајно ћемо и са поносом чувати успомену на доброг и честитог човека – нашег Миткета.

Комеморативна седница поводом смрти Драгољуба Митића биће одражана у Врању 6.10.2018. у великој сали Скупштине града Врања, са почетком у 12 часова.

Последњи испраћај покојног Миткета је 08.10.2018. на гробљу „Лешће“.  Опело у капели почиње у 11, сахрана у 12 часова.

Управни одбор Завичајног удружења „Жуто цвеће“

 

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан окт 5 2018. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...