ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Одржана 11.Редовна седница Скупштине Удружења

31.03.2023. у конференцијској сали АЛКО Групе, доброчинством њеног власника, господина Мирољуба Алексића, одржана је 11. редовна годишња Скупштина Завичајног удружења Врањанаца у Београду „Жуто цвеће“

Радно председништво:
Роберт Станојевић, Драган Микић, Десимир Смиљковић и Милан Златковић

Скупштина је одржана после паузе од две године, због Ковид пандемије. Уласком у нове просторије, власништва АЛКО групе, и реорганизацијом УО и Савета Удружења, створени су услови за много бољи и садржајнији рад од досадашњег, са чиме су учесници Скупштине детаљно упознати и својим дискусијама подржали.

Присутни гости и чланови Удружења

Присутнима се у име града Врања обратила заменица градночелника, госпођа Зорица Јовић 

Заменица градоначелника Врања г-ђа Зорица Јовић пренела је поздраве оправдано одсутног градоначелника др.Миленковића, упознала присутне са актуелном ситуацијом у Врању и активностима које се проводе на бројним пољима. Похвалила је сарадњу града и Удружења, најавила и надаље буџатску подршку и помоћ у пројектима које Удружење планира. Присутни су поздравили и захвалили г-ђи Јовић на учешћу у раду Скупштине и исцрпним информацијама.

Председник НО Удружења г. Стојадин Јовановић подноси извештај о раду

Г. Јовановић је у свом обраћању истакао да Надзорни одбор није уочио пропусте у финансијском пословању Удружења и предложио још транспаретније информисање УО и НО у вези са текућим пословањем.

Обраћање г. Мирољуба Алексића

Г. Алексић обратио се члановима Скупштине са уверењем да ћемо унапредити рад Завичајног удружења у свим областима деловања и још дубљег повезивања са Врањем. Присутни чланови Удружења најсрдачније су аплаузом поздравили и захвалили г. Алексићу на чињеници да је удахнуо нови живот „Жутом цвећу“.

Чланови Удружења са пажњом су пратили и активно учествовали у раду Скупштине

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан апр 1 2023. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...