ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Одржана 25. редовна седница Управног одбора

Неколико дана после усељења у нове просторије, Управни одбор Удружења одржао је своју 25. редовну седницу. 

Захваљујући гостопримству власника и председника „Алко групе“, господина Мирољуба Алексића, седница је одржана у сали за састанке ове угледне куће.

Седница Управног одбора

Позив за 25. редовну седницу Управног одбора Удружења

У понедељак, 13. фебруара 2023. године са почетком у 19,30 часова у седишту Удружења у Београду, Пожешка 65б одржаће се 25. редовна седница Управног одбора Удружења. Седници је неопходно да присуствују председник, чланови УО, НО и Савета Удружења. Члановима Удружења који немају е-мејл адресу позив за седницу ће бити достављен путем поруке са мобилног телефона.

Дневни ред:

 1. Усвајање дневног реда и одређивање записничара;
 2. Усвајање записника са 24. редовне седнице Управног одбора; 
 3. Извештај о Анексу уговора за доделу средстава по пројекту „Промоција културе и обичаја Врања и врањског краја“ за 2022. и аплицирању на конкурсу за 2023. годину (Микић)
 4. Извештај о обележавању славе Удружења Св. Атанасије Велики, 31. јануар 2023. године;
 5. Сагласност УО – Одлука о директном отпису потраживања по основу датих аванса;
 6. Дани Врања у Београду (26. март – 6. април 2023. године) – Врањско вече (субота, 1. април 2023. године) – урађено, план, предлози (Микић, чланови УО, остали присутни);
 7. Избор Комисије за организацију Манифестације Дани Врања у Београду и Врањско вече;
 8. Кадровска проблематика: усвајање оставке заменика председника Удружења М. Костића, избор председника и заменика председника УО, избор / реизбор чланова УО, НО и Савета Удружења, избор секретара УО и благајника Удружења, Комисије као помоћна радна тела УО
 9. Припрема измена и допуна Статута Удружења у складу са донетим предлозима и потребама за унапређење рада Удружења које би се усвојиле на редовној Скупштини Удружења крајем марта 2023. године;
 10. Разно;

Неопходно је да чланови УО и других органа Удружења размисле и о другим предлозима и активностима Удружења током 2023. године и узму активно учешће у њиховој реализацији.

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА УПРАВНОГ ОДБОРА

Роберт Станојевић                                            

Достављено:

 • Председнику Удружења, заменику председника и члановима УО, НО, СаветаУдружења
 • архиви
Седница Управног одбора

Након једногласно усвојеног дневног реда извршена је анализа и вођене су садржајне дискусије по свим тачкама. Према усвојеним закључцима и предлозима, УО ће сачинити конкретне предлоге које ће разматрати Скупштина удружења на свом редовном годишњем заседању до 31.03.2023.

Чланови Удружења у новој канцеларији

УО обавештава заинтересоване за Врањско вече 01.04.2023. да ће ускоро почети продаја карата. Цена улазнице је 4.500 дин и подразумева неограничену конзумацију квалитетних пића и хране. Карте ће се продавати члановима Удружења са плаћеном чланарином. Датум и место продаје биће благовремено објављени.

Слични чланци:

 • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан феб 14 2023. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...