ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Помозимо у решавању проблема влаге на Саборном храму Свете Тројице у Врању

Поштовани чланови и пријатељи Завичајног удружења Врањанаца „Жуто цвеће“,

Председник Црквене општине Врање господин Дејан Костић је 4. јуна 2024. године нашем Удружењу упутио писмо у коме нас обавештава о озбиљним проблемима са влагом у темељима Саборног храма Свете Тројице у Врању. Влага се са темеља храма проширила и озбиљно почела да угрожава храм у целини, па је пре неколико месеци отпочела прва фаза санације влаге.

На седници Црквеног одбора, Црквене општине Врање одржаној 19. априла 2024. је донета одлука да се организује акција прикупљања добровољних прилога за санацију наведених тешких проблема са влагом на Саборном храму Свете Тројице у Врању.

Писмо председника Црквене општине у целини је у прилогу.

Поштовани чланови Удружења, овим дописом вас обавештавам и предлажем да према својим могућностима узмете учешће у акцији прикупљања добровољних прилога за санацију влаге на темељима Саборног храма Свете Тројице у Врању. Лично сам у своје, и у име своје породице то већ урадио.

Председник Удружења „Жуто цвеће“

Проф. др Драган Микић  

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан јун 4 2024. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...