ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Ускоро излази књига „УКУСИ ВРАЊА“

Ризнице знања и библиотеке свих оних који уживају у занимљивим и вредним издањима, ускоро ће бити богатије за јединствену књигу „Укуси Врања“.

Фото и текст: еКапија

У Градској управи Града Врања одржан је састанак са представницима Завода за прочавање културног развитка на коме је договорена сарадња о заједничком раду на књизи „Укуси Врања“, чији је циљ да на комуникативан и едукативан начин представи културну баштину и наслеђе овог града, наведено је у саопштењу Завода.

Верујем да ће овом капиталном књигом бити одушевљени сви они које интересује културно и етнолошко наслеђе Врања, града којег са разлогом Врањанци називају град који има душу, уз обиље лепих и квалитетних фотографија, старих рецепата али и занимљивих прича о историји обичаја и традицији краја. Желимо да ово буде књига коју ћете са задовољством држати на видном месту – каже Марко Крстић, в.д. директор Завода и књижевник.

Представнике Запрокула примио је градоначелник Града Врања Слободан Миленковић, а говорило се о реализацији будућих пројеката који се односе на сарадњу у области културе и културног наслеђа.

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан нов 22 2021. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...