ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Врањанци гостовали у Београдском драмском позоришту

Позориште „Бора Станковић“ из Врања гостовало је у оквиру манифестације „Дани Врања у Београду“ у петак 29.03.2019. са представом „Игра“ Семјуела Бекета у Београдском драмском позоришту.

Глумци Жетица Дејановић, Тамара Стошић и Марко Петричевић надахнуто су, под редитељским вођством Ане Григоровић, извели представу коју критика шире посматра у контексту огромних напора врањских позоришних ентузијаста да без „дасака које живот значе“, које је прогутао пожар још 2012.године, не престају са својим, иначе шире запаженим активностима.

Београдска публика, међу којима су били и градоначелник Врања др Слободан Миленковић и председник Удружења „Жуто цвеће“ проф.др Драган Микић, бројни чланови Удружења, Врањанци који живе у Београду и пријатељи нашег града, топло су примили представу и дугим аплаузом наградили глумце и ауторе представе.

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан мар 30 2019. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...