ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Завршна свечаност поводом обележавања Дана Врања

Ruska-delegacija

Ruska-delegacija

Завршна свечаност поводом обележавања Дана Врања одржана је 31. јануара 2013. у Дому Војске Србије у Врању. За дан града је узет датум када је Врање 1878. године ослобођено од Турака. На позив градоначелника, свечаној академији су присуствовали чланови Удружења Врањанаца. Присутне је поздравио градоначелник Врања Зоран Антић који је говорио о слободарској традицији врањског краја и постигнутим реултатима у години која је за нама.

Додељена су признања појединцима и колективима за остварене разултате у прошлој години. Један од заслужних појединаца је и члан нашег Удружења, проф.др.сц.мед Драган Микић, за изузетна достигнућа у области медицине. Свечаности су присуствовали и високи званичници Владе Републике Србије, Македоније, Бугарске, Брјуховачког реона из Руске Федерације, Сталне конференције градова и општина, народни посланици, представници Епархије Врањске, јавног и политичког живота града Врања.

Слични чланци:

Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Ознаке: , ,
Објавио на дан феб 1 2013. Објављено под Вести. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...