ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Позив за 14. седницу Управног одбора Удружења


У петак, 27. септембра 2019. године са почетком у 19,30 часова у просторијама Удружења на 20. спрату Београђанке одржаће се 14. редовна седница УО Завичајног удружења Врањанаца.

Присуство седници је обавезно за све чланове УО. Присуство чланова Удружења је пожељно.

Дневни ред:
Усвајање дневног реда и одређивање записничара.

 1. Усвајање записника са 13. седнице УО.
 2. Заказивање термина и дефинисање начина званичне примопредаје документације Удружења између
  претходног председника УО, Б. Стојановића и новоизабраног председника УО, Г. Станковића.
 3. Предлог кандидата за избор књиговође Удружења (председник УО предлаже књиговођу Љубинку Стоиљковић која води књиговодствену агенцију Лидер у Врању). Размотриће се и други предлози.
 4. Предлози за избор новог председника и чланова Комисије за организацију манифестације „Дани Врања у Београду“ (предлог председника УО је Срђан Симић).
 5. Предлог активности и културно забавних догађаја поводом организације „Дани Врања у Београду“ и традиционалне „Врањске вечери“ ( место, датум и др.)
 6. Предлози за промену програма, начина вођења и извођача на „Врањској вечери“. Претходно је као могуће решење за водитеља помињан глумац Љуба Бандовић.
 7. Финансијски извештај и извештај о активностима Удружења и његових чланова за претходна три месеца – реферише председник Удружења Драган Микић.
 8. Разно (Е-маил проф. Драгана Павловића).


Молимо чланове УО и друге чланове Удружења да се припреме за предлоге, дискусију и одлучивање ради ефикасног рада на Седници. Чланови УО и Удружења могу да доставе и друге предлоге за дневни ред седнице.

Председник Управног одбора
Горан Станковић

Слични чланци:

 • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан сеп 25 2019. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...