ПРАТИТЕ УДРУЖЕЊЕ ВРАЊАНАЦА НА:
|
Подели нa:

Комплетна туристичка понуда Врања на „44. Међународном сајму туризма“

Туристичка организација града Врања представиће се на „44. Међународном сајму туризма“ који се од 23. до 26. фебруара одржава у Београду.

Директор ТО Врања Стефан Филиповић

„Овај сајам за нас представља највеће туристичко дешавање у региону који квалитетном понудом и разноврсним дешавањима сваке године привлачи све већи број посетилаца. Сходно томе на овом сајму представићемо комплетну туристичку понуду Врања, носиоце туристичких понуда, као и привредне и пословне субјекте који се баве пружањем туристичких услуга. Наш наступ и комплетна промоција туристичке понуде града Врања биће реализована у оквиру промо штанда изложбеног простора смештеног на врло погодној локацији у хали Београдског сајма, атрактивно брендиран, адекватно припремљен и комплетно опремљен за потребе промоције на овако великом и важном туристичком дешавању „- рекао је дирекнашег тор Туристичке организације Врање Стефан Филиповић.

Позивамо чланове нашег Удружења да посете штанд ТО Врања за време трајања сајамске манифестације.

Слични чланци:

  • Нема сличних чланака
Бесплатна Преплата на Чланке
Уколико вам се наши чланци свиђају, имате могућност бесплатне пријаве на дневну пошту путем e-mail-a!
Дневна пошта:   
Објавио на дан феб 22 2023. Објављено под Некатегоризовано. Можете пратити све реакције овог чланка преко RSS 2.0. Можете оставити свој коментар и своје мишљење на овај чланак...